PRODUSELE NOASTRE

01

FORKLIFT FLEET MANAGEMENT

Un sistem inteligent de gestionare a flotei utilajelor de ridicat și de training în timp real al utilizatorilor.Programul de Fleet Management îi permite managerului/superiorului să monitorizeze acțiunile utilizatorilor, contribuind la eficientizarea procesului de lucru și a comportamentului angajaților.
02

ACTIVE ANTICOLLISION SYSTEM

Este un sistem de siguranță montat pe stivuitor care detectează potențialele obstacole din raza de acțiune, semnalând și intervenind prin blocarea de urgență a stivuitorului astfel prevenind accidentele.
03

WAREHOUSE PEDESTRIAN SAFETY

Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite. Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite.Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite.
Cras adipiscing tortor elit. Proin gravida vitae consequat.
04

TRAFFIC MANAGEMENT &
WARING FORKLIFT SISTEM

Este un sistem de avertizare luminos și acustic de avertizare pentru traficul utilajelor de ridicat și de blocare a căilor de acces a pietonilor în zona de trafic.
05

FLEXIBLE PVC WAREHOUSE
PROTECTION

Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile. Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile. Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile.