parallax background

SIGURANȚA
ATRAGE
PERFORMANȚA

DESPRE NOI


POVESTEA NOASTRĂ

Povestea Forklift Safety Systems a început în 2016 și pas cu pas ne-am construit o bază solidă de care industria de logistică avea nevoie pentru a asigura excelența în afaceri prin siguranța atât de necesară la locul de muncă. În fiecare clipă, am inclus în proiectele clienților noștri cele mai noi tehnologii în domeniul siguranței și protecției din fiecare domeniu de activitate în care ne-am implicat. Am evoluat constant în a explora domenii noi ale clienților în care ne-am adus aportul cu responsabilitate și soluții personalizate.


Imaginați-vă o lume...

În care ne simțim complet în siguranță la locul de muncă, o lume în care fiecare dintre noi ajungem sănătoși la familiile noastre, la finalul zilei, o lume în care ne simțim productivi și împliniți de munca depusă și apreciați de colegii noștri..


Având acest vis în minte, am creat Forklift Safety Systems.

Ilie Haures - CEO Forklift Safety Systems

ISTORIA NOASTRĂ

FORKLIFT
SAFETY

A devenit primul dealer de stivuitoare cu proiect în compania Dacia

PARTENERIATE
SOLIDE

COCA COLA, MEGA IMAGE, iar 2019 a excelat prin parteneriatul cu P&G în România și Istanbul dar și prin proiecte în Croația și Serbia.

AM EXCELAT ȘI ÎN
PERIOADE GRELE

in plina pandemie, ne-a adus o frumoasa colaborare cu LIDL.

DEZVOLTARE

Am implementat camere cu inteligență artificială în toate fabricile din România ale partenerilor noștri: Michelin, Pirelli, Ursus, Heineken.

CE NE DEFINEȘTE

parallax background

Ești interesat de soluții pentru proiectele tale logistice în domeniul securității?


Ești exact unde trebuie, adică la un specialist cu impact în rezultatele afacerii tale. Trimite-mi un mesaj cu provocarea ta actuală și te vom consilia în a lua decizia potrivită pentru ține, flexibilă pentru proiectul tău!.