PRODUSELE NOASTRE

01

FORKLIFT FLEET MANAGEMENT

Controlul accesului se face prin selectarea unui nume de utilizator și a unui cod PIN sau prin utilizarea unui card de angajat RFID pentru identificarea și afișarea detaliilor fiecărui utilizator.

Noua listă electronică de verificare înlocuiește listele de verificare existente pe hârtie, oferind utilizatorului posibilitatea de a corecta sau aborda imediat erorile fizice identificate în conformitate cu politicile de sănătate și securitate ale companiei. Această acțiune poate varia de la împiedicarea funcționării (pornirea utilajului) până la trimiterea de e-mailuri către management informând despre defecțiunile unui anumit utilaj.

Avantajele unei liste de verificare electronice:
- Finalizare obligatorie înainte de pornirea utilajului
- Randomizarea și personalizarea întrebărilor din listă de verificare pentru a împiedica utilizatorul să învețe secvențe de răspuns în loc să citească întrebările
- Listele de verificare completate sunt stocate și accesate electronic, permițând accesul ușor la informații.

02

ACTIVE ANTICOLLISION SYSTEM

Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite.
LED Red-Arch, holograma ( zone de pericol vizibile de-a lungul stivuitorului datorită luminilor LED de perimetru, hologramei ) suport important pentru protectia pietonala. .

AVANTAJE CLIENT:
1. Risc scuzăt de coliziune si accidente
2. Eficientizare timpi deplasare si manevrare
3. Protectie crescuta pentru pietoni
4. Costuri scazute cu intretinerea stivuitoarelor

03

WAREHOUSE PEDESTRIAN SAFETY

Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite. Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite.Soluții de avertizare active și pasive pentru protejarea pietonilor în traficul din depozite.
Cras adipiscing tortor elit. Proin gravida vitae consequat.
04

TRAFFIC MANAGEMENT &
WARING FORKLIFT SISTEM

Este un sistem de avertizare luminos și acustic de avertizare pentru traficul utilajelor de ridicat și de blocare a căilor de acces a pietonilor în zona de trafic.
05

FLEXIBLE PVC WAREHOUSE
PROTECTION

Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile. Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile. Protecție din PVC pentru depozite, rafturi și zone sensibile.